Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Aktiebolag som heter Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1986-01-24 så har Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 24, 270 33, Vollsjö. Vi ni istället prata med Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag så kan ni göra det på 0416-30729.

Bolaget skall bedriva produktionsbolag inom media-, kultur- och nöjesområdena såsom arbete med allt som rör text, bild och ljud: journalistik, tidnings- och bokproduktion (text, foto, illustrationer, layout), radioproduktion (såväl produktion av hela radioprogram som inslag, t ex intervjuer och musik till radioprogram), film- och videoproduktion (kort- och långfilm, TV-program och videogram), foto (reportage- och reklamfotografering, utställningar, bildspel), musikproduktion (från komponerande av musik till musikinslag i radio TV film video och produktion av grammofonskivor) med flera närliggande verksamhetsområden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Eivor Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Gustav som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Bengt Gustav -Olsson, Eivor Birgitta .

Media I Morron I Dag i Vollsjö Aktiebolag har 556271-4401 som sitt organisationsnummer.