Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB

Skåne län

Information

Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB är ett företag som finns i Sjöbo. I Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anderberg, Nils Johansson som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson Anderberg, Birgitta A M som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hahne, Torbjörn Ingemar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Holm, Kurt Göran som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB på telefon 0416-19255.

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Idag är Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:son Anderberg AB har 556262-4659 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.