Aktiebolaget Malmö Trafikskola

Skåne län

Information

Aktiebolaget Malmö Trafikskola är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Malmö Trafikskola finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Malmö Trafikskola är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Aktiebolaget Malmö Trafikskola som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-04-30. Men sedan 1997-01-01 så har Aktiebolaget Malmö Trafikskola varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pumpv. 11, 247 50, Dalby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Malmö Trafikskola så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6113580.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Malmö Trafikskola ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Malmö Trafikskola. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva trafikskola, uthyrning av lätta fordon, (totalvikt högst 3,5 ton) samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Malmö Trafikskola är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jörgen Roger Mikael -Andersson, Nils Folke -Friberg Andersson, Marianne Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Malmö Trafikskola och det är följande personer, Andersson, Nils Folke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jörgen Roger Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg Andersson, Marianne Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Malmö Trafikskola är 556254-9252.