Lassessons Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lassessons Elektriska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sjöbo här finns det många olika Aktiebolag. Lassessons Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Sjöbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Lassessons Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556247-8700.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0416-10184 alternativt besöka eller skicka post till Lassessons Elektriska Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 4, 275 30, Sjöbo.

Lassessons Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lassessons Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lassesson, Lars Erik Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lassesson, Gulli Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva elaffär samt utföra elinstallationer och elreparationer.