Elsagårdens Bed & Box AB

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Aktiebolag som heter Elsagårdens Bed & Box AB. Det finns flera verksamheter som liknar Elsagårdens Bed & Box AB i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Elsagårdens Bed & Box AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-29 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1984-05-16 så har Elsagårdens Bed & Box AB varit registrerat och sedan 2004-05-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Elsagårdens Bed & Box AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Elsagårdens Bed & Box AB så kan man gör det genom att posta ett brev till L. Tvärg. 14, 223 53, Lund. Vi ni istället prata med Elsagårdens Bed & Box AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva handel och konsultation med drycker (både alkoholhaltiga och alkoholfria) driva gårdsbutik, bed & box samt att utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Janson, Ann Marie Cecilia som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Edstrand, Per Gunnar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Elsagårdens Bed & Box AB har 556244-2011 som sitt organisationsnummer.