Aktiebolaget Stenvreds Gård

Skåne län

Information

Aktiebolaget Stenvreds Gård hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Aktiebolaget Stenvreds Gård finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Stenvreds Gård tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Stenvreds Gård har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Stenvreds Gård har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Stenvreds Gård så kan ni göra det genom att skicka er post till 270 35 Blentarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0416-13869.

Sjöbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Stenvreds Gård Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Stenvreds Gård har idag 556235-2814 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Stenvreds Gård

Bolaget skall bedriva handel med gödsel- och jordförbättringsmedel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Stenvreds Gård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Jan Bertil som är född 1946 och har titeln VD, Håkansson, Jan Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Hans Bengt Göran som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.