Allbäck Windowcraft International AB

Skåne län

Information

Allbäck Windowcraft International AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Allbäck Windowcraft International AB finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allbäck Windowcraft International AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Allbäck Windowcraft International AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Allbäck Windowcraft International AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjäresjö Skola , 271 91, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-60202.

Sjöbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Allbäck Windowcraft International AB Privat, ej börsnoterat.

Allbäck Windowcraft International AB har idag 556226-9299 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Allbäck, Hans Christer -Allbäck, Sonja Cristina är den som för stunden ansvarar för Allbäck Windowcraft International AB

Bolaget skall bedriva fönsterrenovering samt konsultation, utbildning, tillverkning och försäljning av utrustning och tillbehör vid fönsterrenovering. Bolaget skall även erbjuda inkvartering och förplägnad vid utbildning och därmed förenlig verksamhet.

I Allbäck Windowcraft International AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Allbäck, Sonja Cristina som är född 1947 och har titeln VD, Allbäck, Sonja Cristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Allbäck, Hans Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Allbäck Andersson, Malin Alexandra som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor.