Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1977-07-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där företaget finns i jobbar för att företag som Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag ska trivas.

Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet, handel med hushållskapitalvaror, handel med aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-30108.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holst, Sven Ove Thomas -Nilsson, Jan Ove -Nilsson, Sven-Erik Ingvar.

De som är på något sätt har med Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag är Holst, Sven Ove Thomas som är född 1953 och har titeln VD, Holst, Sven Ove Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven-Erik Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Jan Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Kenth Ronny som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Dahlqvists Elbyrå Aktiebolag har 556195-3323 som sitt organisationsnummer.