Skåne Livs AB (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

Skåne Livs AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Skåne Livs AB (Ica Supermarket) finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skåne Livs AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skåne Livs AB (Ica Supermarket) har haft sedan 1994-01-01. Skåne Livs AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skåne Livs AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till Planteringsg. 50, 275 33, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0416-19600.

Sjöbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skåne Livs AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

Skåne Livs AB (Ica Supermarket) har idag 556187-5971 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Anders Lennart är den som för stunden ansvarar för Skåne Livs AB (Ica Supermarket)

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva handel med livsmedel inom dagligvarubranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Skåne Livs AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Anders Lennart som är född 1959 och har titeln VD, Eriksson, Anders Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almqvist Eriksson, Ann-Charlotte som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor.