Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Aktiebolag som heter Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag. Det finns flera företag som liknar Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1972-05-29 så har Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag varit registrerat. Idag är Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Södra v. 15, 223 58, Lund. Vi ni istället prata med Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag så kan ni göra det på 0416-12121.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lund, Rolf Uno Jackie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Jenny Marie som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lund, Stefan Uno som är född 1974 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Jackie Lundh Förvaltningsaktiebolag har 556164-5929 som sitt organisationsnummer.