Kjells Vapen & Sport Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kjells Vapen & Sport Aktiebolag ska trivas.

Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av vapen samt sport- och fritidsartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Kjells Vapen & Sport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Kjells Vapen & Sport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-511130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kjells Vapen & Sport Aktiebolag är Jönsson, Kjell Ove Birger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lena Margret som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Kjells Vapen & Sport Aktiebolag har 556160-8976 som sitt organisationsnummer.