Aktiebolaget Maglebergs Gård

Skåne län

Information

556144-2467 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Maglebergs Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Maglebergs Gård är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Aktiebolaget Maglebergs Gård finns i.

Aktiebolaget Maglebergs Gård har varit registrerat sedan 1971-01-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Maglebergs Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Aktiebolaget Maglebergs Gård är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Maglebergs Gård är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Maglebergs Gård så kan ni göra det på telefon genom 0417-25032 eller genom brev på följande adress:
LÖVESTAD LANDSVÄG 91, 275 71, Lövestad

Bolaget skall utföra reparations- och servicearbeten å borriggar, driva veterinärpraktik, lantbruk, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Maglebergs Gård och det är Larsson, Per Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Pia Karin Birgitta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Gunnar som är född 1931 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,