ACL i Blentarp Aktiebolag

Skåne län

Information

ACL i Blentarp Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som ACL i Blentarp Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ACL i Blentarp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ACL i Blentarp Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-01-22. Men sedan 1994-01-01 så har ACL i Blentarp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ravinv. 9, 275 62, Blentarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ACL i Blentarp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5221009.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som ACL i Blentarp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ACL i Blentarp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med barnkläder, biltillbehör och staket ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ACL i Blentarp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Björkeby, Mats -Lundell, Ann-Kristin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ACL i Blentarp Aktiebolag och det är följande personer, Björkeby, Mats som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Ann-Kristin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ACL i Blentarp Aktiebolag är 556122-8551.