Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

556101-7145 är organisationsnummer för verksamheten Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag finns i.

Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-01-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-15100 eller genom brev på följande adress:
Österportstorg 1, 271 41, Ystad

Bolaget skall bedriva servering och kioskverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Österport Gatukök i Ystad Aktiebolag och det är Larsson, Marie Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gert Agne Edmund som är född 1959 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,