Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sjöbo här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Sjöbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556093-3243.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0416-10515 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad på följande adress Verkstadsg. 16, 275 39, Sjöbo.

Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Sjöbo Gummiverkstad så sitter följande personer i styrelsen: Knast, Hans-Olle Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva vulkaniseringsverkstad, försäljning av däck och rekonditionering av bilar samt därmed förenlig verksamhet.