Jacson of Scandinavia Aktiebolag

Skåne län

Information

Jacson of Scandinavia Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Jacson of Scandinavia Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jacson of Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Jacson of Scandinavia Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1947-03-24. Men sedan 1980-01-01 så har Jacson of Scandinavia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söderg. 10, 275 66, Vollsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jacson of Scandinavia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-30775.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Jacson of Scandinavia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jacson of Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med ridsportsartiklar, skor, kläder och idka ridsportsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jacson of Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jacson of Scandinavia Aktiebolag och det är följande personer, Dörring, Sven Mats Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dörring, Krista Agnes Magdalena T som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Herne, Bo Niklas Sverker som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Jacson of Scandinavia Aktiebolag är 556049-7371.