BA - Taxi & Transport

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sjöbo och BA - Taxi & Transport är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BA - Taxi & Transport är ett av dem. Statusen för BA - Taxi & Transport är att Bolaget är aktivt.

BA - Taxi & Transport är ett Enskild firma och skapades 1994-10-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som BA - Taxi & Transport ska trivas.

BA - Taxi & Transport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Taxiverksamhet, allt inom branschen förekommande körningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BA - Taxi & Transport är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är BA - Taxi & Transport och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med BA - Taxi & Transport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-6834446.

.

De som är på något sätt har med BA - Taxi & Transport är Bengtsson, Bo-Arne Christer som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BA - Taxi & Transport har 550308-XXXX som sitt organisationsnummer.