KENNETHS GOLVSERVICE

Skåne län

Information

550129-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KENNETHS GOLVSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KENNETHS GOLVSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som KENNETHS GOLVSERVICE finns i.

KENNETHS GOLVSERVICE har varit registrerat sedan 1983-07-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KENNETHS GOLVSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

KENNETHS GOLVSERVICE är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för KENNETHS GOLVSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KENNETHS GOLVSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 070-3737425 eller genom brev på följande adress:

Golv- och mattläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med KENNETHS GOLVSERVICE och det är Birgersson, Bertil Kennet som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,