Fricks Murningsarbeten

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sjöbo och Fricks Murningsarbeten är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Fricks Murningsarbeten är ett av dem. Statusen för Fricks Murningsarbeten är att Bolaget är aktivt.

Fricks Murningsarbeten är ett Enskild firma och skapades 1998-04-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fricks Murningsarbeten ska trivas.

Fricks Murningsarbeten är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Murningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fricks Murningsarbeten är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Fricks Murningsarbeten och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Fricks Murningsarbeten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-43132.

.

De som är på något sätt har med Fricks Murningsarbeten är Frick, Karl Ingvar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fricks Murningsarbeten har 530729-XXXX som sitt organisationsnummer.