Larssons Grillvagn

Skåne län

Information

530704-XXXX är organisationsnummer för bolaget Larssons Grillvagn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larssons Grillvagn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som Larssons Grillvagn finns i.

Larssons Grillvagn har varit registrerat sedan 1999-09-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larssons Grillvagn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Larssons Grillvagn är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Larssons Grillvagn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Larssons Grillvagn så kan ni göra det på telefon genom 0417-25012 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av livsmedel från fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Larssons Grillvagn och det är Larsson, Tommy Gustav Christer som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,