Grönskande Hälsa

Skåne län

Information

511018-XXXX är organisationsnummer för bolaget Grönskande Hälsa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grönskande Hälsa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som Grönskande Hälsa finns i.

Grönskande Hälsa har varit registrerat sedan 2003-09-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grönskande Hälsa så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Grönskande Hälsa är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Grönskande Hälsa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grönskande Hälsa så kan ni göra det på telefon genom 046-178109 eller genom brev på följande adress:

Friskvård såsom stresshantering, avslappning, föredrag. Manuell medicin, kroppsterapi, massage. Naturprodukter för kroppsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Grönskande Hälsa och det är Trulsson, Elsa Gertrud Inga-Lill som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,