CONSULTING NILS ROSDAHL

Skåne län

Information

510406-XXXX är organisationsnummer för bolaget CONSULTING NILS ROSDAHL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CONSULTING NILS ROSDAHL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som CONSULTING NILS ROSDAHL finns i.

CONSULTING NILS ROSDAHL har varit registrerat sedan 1987-02-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CONSULTING NILS ROSDAHL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

CONSULTING NILS ROSDAHL är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för CONSULTING NILS ROSDAHL är följande:

Vill ni komma i kontakt med CONSULTING NILS ROSDAHL så kan ni göra det på telefon genom 046-55255 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom byggnadsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med CONSULTING NILS ROSDAHL och det är ROSDAHL, NILS PETTER som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,