SALONG INGRID LUNDSTRÖM

Skåne län

Information

491005-XXXX är organisationsnummer för företaget SALONG INGRID LUNDSTRÖM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG INGRID LUNDSTRÖM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som SALONG INGRID LUNDSTRÖM finns i.

SALONG INGRID LUNDSTRÖM har varit registrerat sedan 1974-09-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG INGRID LUNDSTRÖM så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SALONG INGRID LUNDSTRÖM är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för SALONG INGRID LUNDSTRÖM är följande:

Vill ni komma i kontakt med SALONG INGRID LUNDSTRÖM så kan ni göra det på telefon genom 0416-30380 eller genom brev på följande adress:

Handel och damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG INGRID LUNDSTRÖM och det är LUNDSTRÖM, INGRID ELISABETH som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,