VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON

Skåne län

Information

VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON är en verksamhet som finns i Sjöbo. I VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Folke Lars Göran som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON på telefon 0416-30198.

Bilverkstadsrörelse samt bensinförsäljning

Idag är VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON av bolagstypen Enskild firma.

VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON så är det följande:

VOLLSJÖ BILVERKSTAD, LARS JÖNSSON har 490511-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.