CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA

Skåne län

Information

470201-XXXX är organisationsnummer för bolaget CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA finns i.

CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA har varit registrerat sedan 1975-10-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA är följande:

Vill ni komma i kontakt med CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA så kan ni göra det på telefon genom 0416-14040 eller genom brev på följande adress:

Juridisk och konsulterande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CHRISTER STURESSONS JURIST- OCH REVISIONSFIRMA och det är STURESSON, STURE BO CHRISTER som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,