SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND

Skåne län

Information

440509-XXXX är organisationsnummer för bolaget SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND finns i.

SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND har varit registrerat sedan 1972-04-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND är följande:

Vill ni komma i kontakt med SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND så kan ni göra det på telefon genom 0416-10037 eller genom brev på följande adress:

Handel och damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG LE GRAND, BERITH LEGRAND och det är Legrand, Berit Ingegärd Irene som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,