GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON

Skåne län

Information

GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON är en verksamhet som finns i Sjöbo. I GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är JÖNSSON, GÄRD GUNBORG ANITA som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON på telefon 0415-41308.

Dam- och herrfrisersalong

Idag är GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON av bolagstypen Enskild firma.

GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON så är det följande:

GUNNE SALONGEN, GUNBORG JÖNSSON har 440213-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.