MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ

Skåne län

Information

MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ är ett bolag som finns i Sjöbo. I MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ finns det lite olika personer som är förknippade och det är HÅKANSSON, MONICA INGBRITT som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ på telefon .

Damfriseringsrörelse

Idag är MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ av bolagstypen Enskild firma.

MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ är ett av många bolag som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ så är det följande:

MONICAS DAMSALONG, MONICA HÅKANSSON I VOLLSJÖ har 420303-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.