AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD

Skåne län

Information

AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD är ett företag som finns i Sjöbo. I AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hörgård, Gunvor Margaret Inga-Lill som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD på telefon 0416-511468.

Serveringsrörelse

Idag är AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD av bolagstypen Enskild firma.

AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD är ett av många företag som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD så är det följande:

AUKTIONSHALLENS KAFFEBAR, MARGARET HÖRGÅRD har 400901-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.