Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo

Skåne län

Information

Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo är en verksamhet som finns i Sjöbo. I Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindquist, Lars Bengt Anders som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo på telefon .

Tekniskt arbete, montage och reparationer inom gummi- och plastverkstad. Reparationer av fläktar. Teknisk service av fastigheter.

Idag är Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo av bolagstypen Enskild firma.

Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo innehar ej F-skattsedel och Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo så är det följande:

Teknik o Fastighetsservice i Sjöbo har 400421-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.