A. Backson Konsult

Skåne län

Information

390610-XXXX är organisationsnummer för bolaget A. Backson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Backson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som A. Backson Konsult finns i.

A. Backson Konsult har varit registrerat sedan 1999-11-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Backson Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

A. Backson Konsult är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för A. Backson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Backson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0416-32084 eller genom brev på följande adress:

Kursverksamhet och terapi. Ridverksamhet. Handel med hälsokost och livsmedel. Turism. Uthyrning av rum och hästar. Jord- och skogsbruk. Personaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med A. Backson Konsult och det är Backson, Bengt Allan som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,