Degrelius Skogsvård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sjöbo och Degrelius Skogsvård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Degrelius Skogsvård är ett av dem. Statusen för Degrelius Skogsvård är att Bolaget är aktivt.

Degrelius Skogsvård är ett Enskild firma och skapades 1997-11-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Degrelius Skogsvård ska trivas.

Degrelius Skogsvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom skogsbruket.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Degrelius Skogsvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Degrelius Skogsvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Degrelius Skogsvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-12480.

.

De som är på något sätt har med Degrelius Skogsvård är Degrelius, Leif Ove som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Degrelius Skogsvård har 370610-XXXX som sitt organisationsnummer.