Miljökonsult i Lund

Skåne län

Information

290510-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Miljökonsult i Lund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miljökonsult i Lund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som Miljökonsult i Lund finns i.

Miljökonsult i Lund har varit registrerat sedan 1998-03-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Miljökonsult i Lund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

Miljökonsult i Lund är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Miljökonsult i Lund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miljökonsult i Lund så kan ni göra det på telefon genom 0416-19520 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom miljösanering.

Det finns olika personer som har en koppling med Miljökonsult i Lund och det är Johansson, Jan Erik som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,