Ekoll Handelsbolag

Skåne län

Information

969719-2798 är organisationsnummer för verksamheten Ekoll Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekoll Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sjöbo som är den kommunen som Ekoll Handelsbolag finns i.

Ekoll Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-05-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekoll Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Ekoll Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Ekoll Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Ekoll Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0416-13040 eller genom brev på följande adress:
Hökg. 2, 275 62, Blentarp

Konsultverksamhet inom miljöområdet främst med inriktning på vatten.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekoll Handelsbolag och det är Lönnberg Åbjörnsson, Kajsa Maria C som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Nyström, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Stenberg, Ingrid Marika Kristin som är född 1970 och har titeln Bolagsman,