Babell Handelsbolag

Skåne län

Information

969712-9436 är organisationsnummer för verksamheten Babell Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Babell Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sjöbo som är den kommunen som Babell Handelsbolag finns i.

Babell Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Babell Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

Babell Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Babell Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Babell Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0416-19045 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 4 C, 275 30, Sjöbo

Konfektion med tillhörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Babell Handelsbolag och det är Eriksson, Ulla Karin Elisabet som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Nyberg, Barbro Helena som är född 1948 och har titeln Bolagsman,