Frenninge struts Handelsbolag

Skåne län

Information

Frenninge struts Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Frenninge struts Handelsbolag finns. I Sjöbo så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Frenninge struts Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Frenninge struts Handelsbolag har haft sedan 2005-03-10. Frenninge struts Handelsbolag har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Frenninge struts Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fränninge 29, 275 66, Vollsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0416-30363.

Sjöbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Frenninge struts Handelsbolag har idag 969706-7404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Frenninge struts Handelsbolag

Avel och uppfödning av strutsfåglar samt därmed förenlig verksamhet.

I Frenninge struts Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rispe, Erik Mikael som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Rispe, Eva Charlotte Madeleine som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .