Stall Deux Chevaux Handelsbolag

Skåne län

Information

969694-3548 är organisationsnummer för verksamheten Stall Deux Chevaux Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Deux Chevaux Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sjöbo som är den kommunen som Stall Deux Chevaux Handelsbolag finns i.

Stall Deux Chevaux Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-06-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Deux Chevaux Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-03.

Stall Deux Chevaux Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Stall Deux Chevaux Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Deux Chevaux Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 076-1074668 eller genom brev på följande adress:
Holmav. 56, 275 71, Lövestad

Träning av tävlingshästar, inackordering och försäljning av hästar samt artiklar. Massagebehandling och därmed förenlig verksamhet. Kursverksamhet inom branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Deux Chevaux Handelsbolag och det är Lohikari, Keijo Jorma som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Lohikari, Zuzan Elisabeth Martina som är född 1956 och har titeln Bolagsman,