Thorell Design Handelsbolag

Skåne län

Information

969690-9911 är organisationsnummer för bolaget Thorell Design Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thorell Design Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sjöbo som är den kommunen som Thorell Design Handelsbolag finns i.

Thorell Design Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-01-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thorell Design Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Thorell Design Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Thorell Design Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Birgerson, Maria Margareta

Vill ni komma i kontakt med Thorell Design Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6351105 eller genom brev på följande adress:
Brandstadv. 473, 275 67, Vollsjö

Konsultverksamhet inom området designutformning av produkter och webbsidor samt bedriva konsultverksamhet inom området kommunikation och härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thorell Design Handelsbolag och det är Birgerson, Jan-Christer som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Birgerson, Maria Margareta som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Thorell, Ulf Michael som är född 1966 och har titeln Bolagsman,