Stall JL Grönquist Handelsbolag

Skåne län

Information

Stall JL Grönquist Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sjöbo. I Stall JL Grönquist Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönqvist, Jan Erik som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Grönqvist, Leif Hugo som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall JL Grönquist Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall JL Grönquist Handelsbolag på telefon 040-6012018.

Uppfödning, handel, träning och tävling med hästar.

Idag är Stall JL Grönquist Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall JL Grönquist Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall JL Grönquist Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stall JL Grönquist Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall JL Grönquist Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Stall JL Grönquist Handelsbolag har 969689-2539 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.