Ditt Kök H.A.P Handelsbolag

Skåne län

Information

Ditt Kök H.A.P Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Ditt Kök H.A.P Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ditt Kök H.A.P Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-02-19.

Ditt Kök H.A.P Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-04-03. Men sedan 2003-04-03 så har Ditt Kök H.A.P Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Grängesbergsg. 4, 214 44, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ditt Kök H.A.P Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-960840.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Ditt Kök H.A.P Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ditt Kök H.A.P Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Design och försäljning av köksinredningar, speciella möbler (väggfasta garderober) enligt kundens önskemål samt med gällande standardmått.

Firmatecknare för Ditt Kök H.A.P Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ditt Kök H.A.P Handelsbolag och det är följande personer, Hermodsson, Aurelia Anna som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Hermodsson, Pär-Anders Lennart som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ditt Kök H.A.P Handelsbolag är 969684-8457.