Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag

Skåne län

Information

Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag finns. I Sjöbo så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag har haft sedan 2000-10-23. Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag har funnits sedan och 2000-10-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerg. 4, 275 30, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0416-511380.

Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag har idag 969671-9187 som sitt organisationummer.

Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag

Försäljning av hälsokostprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Hälsobrunnen i Sjöbo Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Carina Greta Susann som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Eva Mari som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .