Matta Dårerna Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sjöbo och Matta Dårerna Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Matta Dårerna Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Matta Dårerna Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Matta Dårerna Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-08-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Matta Dårerna Kommanditbolag ska trivas.

Matta Dårerna Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tränings- och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matta Dårerna Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Matta Dårerna Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Matta Dårerna Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Matta Dårerna Kommanditbolag är Knick AB som är född och har titeln Komplementär, Larsson, Anders Lars-Olof som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, Larsson, Bengt Ingvar Rickard som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, Larsson, Ulla-Britt Linnéa som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, Olsson, Mats Åke som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare, Sjöberg, Kent Arne som är född 1943 och har titeln KommanditdelägareSvensson, Gert Inge som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Matta Dårerna Kommanditbolag har 969652-4041 som sitt organisationsnummer.