Vollsjö Marknad Kommanditbolag

Skåne län

Information

Vollsjö Marknad Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Vollsjö Marknad Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vollsjö Marknad Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Vollsjö Marknad Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-06-14. Men sedan 1995-01-01 så har Vollsjö Marknad Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lindg. 3, 275 66, Vollsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vollsjö Marknad Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-30390.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Vollsjö Marknad Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vollsjö Marknad Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Handel med nya och begagnade produker från egen butik. Åtaga sig försäljningsuppdrag från tillverkare, grossister, importörer. Försäljningsförmedling vid import och export affärer.

Firmatecknare för Vollsjö Marknad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vollsjö Marknad Kommanditbolag och det är följande personer, Bröms Grotherus, Ingalill Margaret som är född 1942 och har titeln Komplementär, Grotherus, Hans Urban som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Vollsjö Marknad Kommanditbolag är 969615-7339.