Vanco Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sjöbo och Vanco Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Vanco Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Vanco Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Vanco Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-09-12. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vanco Kommanditbolag ska trivas.

Vanco Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med barnvagnar samt taxitrafik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vanco Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Vanco Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Vanco Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-18766.

Firman tecknas av komplementären ensam..

De som är på något sätt har med Vanco Kommanditbolag är Jönsson, Lars Bertil Thomas som är född 1961 och har titeln Komplementär, Jönsson, Eva Lisbeth som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vanco Kommanditbolag har 916775-2410 som sitt organisationsnummer.