Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sjöbo och Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-04-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag ska trivas.

Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning och försäljning av nöjesaktiviteter. Anordnande och uthyrning av utrustning till festarrangemang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5512512.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag är Egeriis, René Arne som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Kristoffersson Egeriis, Pia A A-M som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Äventyrscampen i Sövde Handelsbolag har 916763-9484 som sitt organisationsnummer.