FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG finns. I Sjöbo så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Småskoleg. 6, 275 38, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0416-19410.

Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG har idag 916761-7050 som sitt organisationummer.

BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG

Reparation och service av entreprenad- och lant- bruksmaskiner samt försäljning av reservdelar, oljor och tillbehör samt äga och förvalta fastigheter.

I FÄLTMONTÖREN SKÅNE HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jeppsson, Gun Kirsten Margurite som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Jeppsson, Nils Gottfrid som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .