TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG finns. I Sjöbo så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG har haft sedan 1998-01-01. TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Mejerig. 3, 275 75, Lövestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0417-21720.

Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG har idag 916547-2540 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG

Tillverkning av tunnplåtsartiklar samt plåtslagerirörelse.

I TUNNPLÅTSPRODUKTER LÖVESTAD HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är NILSSON, BO GÖTE som är född 1943 och har titeln Bolagsman, NILSSON, ING-MARIE ULLA MARGARETA som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .