Beal Translations Handelsbolag (BTHB)

Skåne län

Information

Beal Translations Handelsbolag (BTHB) är ett av många företag som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Beal Translations Handelsbolag (BTHB) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Beal Translations Handelsbolag (BTHB) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Beal Translations Handelsbolag (BTHB) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-06-02. Men sedan 1985-01-01 så har Beal Translations Handelsbolag (BTHB) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hemmestorp Sparvv 32, 270 35, Blentarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beal Translations Handelsbolag (BTHB) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-80867.

Sjöbo arbetar för att företag som Beal Translations Handelsbolag (BTHB) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Beal Translations Handelsbolag (BTHB). Det finns flera företag i Skåne län.

Konsultverksamhet, översättning, typsättning och maskinskrivning.

Firmatecknare för Beal Translations Handelsbolag (BTHB) är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beal Translations Handelsbolag (BTHB) och det är följande personer, Beal, Alan William som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Beal, Eva Gunilla som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Beal Translations Handelsbolag (BTHB) är 916543-7261.