J's International Sporthorses

Skåne län

Information

J's International Sporthorses är en verksamhet som finns i Sjöbo. I J's International Sporthorses finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Jeanette Elisabeth som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med J's International Sporthorses så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J's International Sporthorses på telefon 073-0287170.

Bedriva inackorderingsstall för hästägare som ej har eget stall. Erbjuda inridning tillridning av diverse hästar efter hästägarnas egna uppsatta mål. Inköp och försäljning av hästar.

Idag är J's International Sporthorses av bolagstypen Enskild firma.

J's International Sporthorses är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J's International Sporthorses innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och J's International Sporthorses är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J's International Sporthorses så är det följande:

J's International Sporthorses har 861219-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.