Sjöbo-Bilstereosound

Skåne län

Information

810603-XXXX är organisationsnummer för företaget Sjöbo-Bilstereosound. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöbo-Bilstereosound är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som Sjöbo-Bilstereosound finns i.

Sjöbo-Bilstereosound har varit registrerat sedan 2008-02-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöbo-Bilstereosound så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-31.

Sjöbo-Bilstereosound är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Sjöbo-Bilstereosound är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sjöbo-Bilstereosound så kan ni göra det på telefon genom 0732-070999 eller genom brev på följande adress:

E-handel av bilstereo produkter till privatpersoner

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöbo-Bilstereosound och det är Silvborg, Stefan som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,